O nama

O nama

Firma Sami Promet je osnovana 1999 godine u Brezi, kao ekskluzivni zastupnik firme KalleGmbH iz Wiesbadena, jednog od  lidera u proizvodnji poliamidnih, faser i celuloznih omotača u svijetu.

U naredne 2 godine paleta proizvoda koje nudi tržištu BiH je proširena i na ostali repromaterijal za mesnu industriju, pri čemu je su se posebno isticali jestivi I nejestivi omotači proizvođača DEVRO s.r.o. (Češka Republika), sojini izolati i koncentrati renomiranog proizvođača The Solae Company, začini njemačkih proizvođača Schridde GmbH i Lay Gewuerze OHG, fosfati, prirodne boje, technopac clipse, omče, kao i rezervni dijelovi za pojedine mašine u mesnoj industriji.

Pored mesne industrije, asortiman proizvoda koje nudimo ukljucuje I kulture mikrooranizama za jogurt I sir, te zastitnu opremu (rukavice, kecelje ) I nozeve za koristenje u proizvodnji mesnih preradjevina.

Od osnivanja  do danas Sami Promet bilježi stalni rast prometa, ponosi se izrazito profesionalnim I ljubaznim timom te kao takav predstavlja najbolji izbor za sve one koji zele unaprijediti sopstevno poslovanje koristeci kvalitetne proizvode uz najbolje usluge.  


Komentari